Avslutningsmaraton

      Ingen kommentarer til Avslutningsmaraton

I desember snakker vi om julestria. I dag hørte jeg om en rektor som snakket om juni-stria. Jeg føler at juni-stria egentlig ikke har nok fokus. Det er avslutninger, show, mat, baking og forventninger i haugelass. Det skal ferieres og det skal deltas og planlegges og kjøpes inn og gudvethva.

Vi har foreløpig sluppet ganske billig unna. Høvdingen trener taekwondo og hadde sommeravslutning i form av sin første gradering. Han besto og har nå 6. cup grønt belte. Ganske stolt mamma da ja!

IMG_1073

Men det er jo ikke det hele. Største-søster hadde skoleavslutning på tirsdag. Hun var russ i år, så det var et større arrangement. Dessverre fikk ikke jeg og barna deltatt ettersom det begynte altfor sent. Men viktigst var at Mannen fikk vært der.

Etter det kommer vi til i dag. Vi har jo ikke noen fritidsaktiviteter med avslutninger og oppvisning med jentene enda. Men de hadde sommerfest i barnehagen onsdag OG klasseavslutning for Høvdingen. Her var det bare å hive seg mellom arrangementene. Innimellom skulle Vesla nemlig på dansekurs også!

Det er utrolig hva man får til når man bare vil, og nå er det sommerferie… nesten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *