En beklagelse og et fredet område

      Ingen kommentarer til En beklagelse og et fredet område

Jeg har blitt gjort oppmerksom på en feilvurdering fra min side, og jeg beklager dette.

I mitt innlegg «Prinsippfasthetens tap» kommenterte jeg en hendelse på min arbeidsplass som innledning til et tema. Jeg beklager at innledningen var egnet til å støte noen og jeg skal for fremtiden la være å beskrive hendelser og personer fra min arbeidsplass. Det skal ikke være slik at de opplever utrygghet og frykt for å «bli kommentert» på bloggen. Jeg beklager dette.

Dersom personer med relasjon til min arbeidsplass i fremtiden måtte kjenne seg igjen – det beror på tilfeldigheter. Arbeidsplassen er «fredet område».

Jeg lar dette korte innlegget stå alene, nå på vei inn i helgen, slik at beklagelsen faktisk ses på som ekte.

God helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *