Fat2fit-nok en mandag

      Ingen kommentarer til Fat2fit-nok en mandag

Da har jeg gjennomført en uke med kostplanen. Jeg er ikke kjempestrikt og finner matretter utenom kostplanen også. Denne gangen har jeg kjøpt en som heter fleksi. Det innbefatter 8:16. Veldig greit for det passer meg som spisebegrensning uansett. I tillegg spiser jeg frokost i helgen, men da kan det hende vi dropper lunsj uansett.

Resultatet er bra. 2.7 kg på en uke. Nesten 15 er målet. Ca 12 igjen. Det er håp! Så må jeg nok være forsiktig i julen, og heller være litt streng igjen en periode. Dette går og jeg har tid.

Ellers har helgen vært fin. Barn og familie i fokus selvsagt. Det blir det ikke mange bloggbilder av. Men nå har vesla fått nytt ridekurs. Stallen har kurs hvor barna leies i 40 minutter, på tur, inne, i trav, baklengs. Kjempekult! Kurset varer 5-6 uker og så må man stå på venteliste igjen. Neste kurs håper jeg Lille får plass også. Det er nemlig 3 årsgrense.

Forresten så har vi kjøpt ny sofa:

Fra denne

Til denne…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *