Nyttårsforsettene jeg ikke har

      Ingen kommentarer til Nyttårsforsettene jeg ikke har

Jeg har egentlig ingen nyttårsforsetter, men jeg følger de jeg ikke har.

I skrivende stund er klokken 0605 og jeg er på trikken på vei til jobb. Vi har fått en regjering som ser verdien av å velge selv, slik at jeg kan tilpasse hverdagen til mitt liv. Da er det fint å kunne være på jobb klokken seks. Jeg rekker ikke det pga trikketidene, men jeg er der 0630. Da har jeg faktisk mulighet til å jobbe inn litt fleksitid, gå tidlig eller hva enn mitt behov er.

En annen ting jeg ikke har noe nyttårsforsett om er å kvitte meg med de siste ti kiloene. Snart vil fra fat2fit ikke handle om vektreduksjon, men kun om bedre form og oppstramming! Det er kult. Jeg har igjen 7 kg før jeg skal stabilisere.

Jeg forsøker også å slappe mer av og gjøre at hodet litt mindre som en flomstor elv i vårløsningen. Jeg jobber fortsatt med dette…

Jeg ønsker alle en super dag. Fortell deg selv om alt du får til og husk at livet er akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *