0335. På tide å stå opp

      Kommentarer er skrudd av for 0335. På tide å stå opp

«Ga ga ga». En lite blidfis titter på meg og sier at det helt klart er på tide å stå opp. Jeg er ikke trøtt mer sier hun, mens jeg selv kjenner at jeg knapt har lagt meg.

Kl 2349 var jeg i seng. Sovnet godt etter en lang dag. Urolig baby. Litt melk gjør susen. Sover litt til. Urolig baby på nytt. Mer melk. Sover litt til. På ett tidspunkt var det ikke stort mer melk igjen og jeg sa nei. Da syns baby ikke det var noen vits å sove noe mer og en desperat kamp for å få litt mer søvn og at storesøster ikke skal vekkes er i gang.

Nå som det er natt til lørdag kom storesøster tuslende inn rundt 01. Det er koselig. Litt trangt, men koselig. Jeg har ikke sovet godt det lille jeg har sovet, så når Lille våknet var det klart for en kamp mellom kjemper. To sterke viljer fikk bryne seg på hverandre. Den ene nærmest i koma. Den andre velartikulert og blid. «Ga da da». Nei, ikke vekke storesøster. Ja, her kan du klatre. Nei. ikke klatre over og dra søster i håret.

Etter en halvtime var det bare å gi opp. Lille var ferdig med å sove for nå. Opp og starte dagen med frokost. Jeg burde drikke kaffe. En kopp. EN liter. Minst.

God morgen, Norge.

P:S Oppdaget at Lille på 14 dager har 3 jeksler som har brutt gjennom. Ikke helt, men tre har spisser som har brutt gjennom. Forhåpentligvis er vi snart ferdige med tenner.