1. mai – kom mai du skjønne milde

      Kommentarer er skrudd av for 1. mai – kom mai du skjønne milde

Vi satser på at vi nå er ferdige med krampetrekninger fra Kong iskald og at Frøken mild har kommet for å bli, før Fru GodogVarm tar oss med over sommeren.

Helgen har vært litt av hvert. I dag har det vært nydelig og varmt. Det vil si, da jeg på morgenen sto ute og malte to av veggene til lekehuset, og det var i skyggen, så var det ikke godt og varmt. Det tok noen timer før jeg fant varmen igjen. Men veggene ble malt, hytta har fått shingel på taket og det nærmer seg. VI har kjøpt maling til vinduer, døren og pyntedetaljene på huset også. Her blir det hvitt, rosa og lilla. Jeg presiserer at barna – alle tre – har valgt farger. vi har litt laminat-gulv igjen, så det skal de også få. Nesten så jeg vil omdøpe det fra «Morgensol» som vi er enige om at hytta skal hete, og til «Hurpebo». Da kan jeg stikke av med en treliter og slappe av litt innimellom.

Jeg er ikke helt i form om dagen. Om det er det ene eller det andre vites ikke, men jeg er såpass sliten at jeg forsøker å ta det med ro(ere enn vanlig) i hvert fall.

Helgen har vært varm, kald, slitsom, morsom, rolig, aktiv, vi har kost oss med barna, vært ute, vært inne, feiret Mannen. Ja, en helg med alt egentlig. Det  beste er kanskje at Mannen fikk gavekort på The Well! Og ja, noen ganger må man selv sørge for de «rette» gavene 😀