A blast from the past – Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for A blast from the past – Fat2fit oppdatering

  Nok en gang har vi kommet til ukens høydepunkt. Og det er ikke lørdag med et glass vin. Det er realitetsorientering nummer en – det er tid for å veie og måle!

berghylleDette er vel den eneste delen av livet mitt hvor jeg syns det er helt greit med målekort. Når jeg veier og måler hver onsdag så får jeg en viss ide om utviklingen, om jeg er på rett vei. Det går fortsatt tregt, men kroppen jobber stadig. Nå er jeg ved et vektpunkt som er det andre store platået mitt i livet. Det er klart det tar litt tid å komme seg over. Kroppen skal venne seg til ny vekt og at det er helt trygt og fint

Jeg føler med andre ord at jeg sitter litt fast. Krosommerkropp-360x540ppen tør ikke helt å komme seg videre. Dessuten har jeg nå tenkt at jeg må komme i gang med trening. Selv om jeg helt klart har det laaangt bedre nå, både med lavere vekt og endret kosthold, så trenger kroppen å bli sterk og trent også. Derfor la jeg ut et rop om hjelp på facebook for litt siden. Jeg ropte navnet til noen venner jeg vet er gode på kropp og trening. Heldige meg fikk napp også!!

Jeg kjenner crossfit-mosjonister, VM-mester i Mui Thai og ikke minst en blast from the past med tittel i bodyfitness. Såpass må det vel være når man skal gå fra fat to fit og satser på sommerkroppen 2017?

Nei, jeg skal ikke stille i fitness. Men jeg gleder meg til hjelp fra fortiden til å få en fin, sunn og trent kropp. Foreløpig har vi en avtale og planlegger. Når vi kommer i gang skal jeg oppdatere her. Hvis noen der ute også har 2-3 timer ekstra i døgnet, så tar jeg dem gjerne.

Jeg har gått litt opp i vekt, men ned i midjemål. Jeg gleder meg til hjelp til å komme nedover igjen og samtidig få formet kroppen. Ukens resultater – før treningsstrart:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
26.10.16  + 0.5 0 0 0 -4 0 + 1 0