Avslutningsmaraton

      Kommentarer er skrudd av for Avslutningsmaraton

I desember snakker vi om julestria. I dag hørte jeg om en rektor som snakket om juni-stria. Jeg føler at juni-stria egentlig ikke har nok fokus. Det er avslutninger, show, mat, baking og forventninger i haugelass. Det skal ferieres og det skal deltas og planlegges og kjøpes inn og gudvethva.

Vi har foreløpig sluppet ganske billig unna. Høvdingen trener taekwondo og hadde sommeravslutning i form av sin første gradering. Han besto og har nå 6. cup grønt belte. Ganske stolt mamma da ja!

IMG_1073

Men det er jo ikke det hele. Største-søster hadde skoleavslutning på tirsdag. Hun var russ i år, så det var et større arrangement. Dessverre fikk ikke jeg og barna deltatt ettersom det begynte altfor sent. Men viktigst var at Mannen fikk vært der.

Etter det kommer vi til i dag. Vi har jo ikke noen fritidsaktiviteter med avslutninger og oppvisning med jentene enda. Men de hadde sommerfest i barnehagen onsdag OG klasseavslutning for Høvdingen. Her var det bare å hive seg mellom arrangementene. Innimellom skulle Vesla nemlig på dansekurs også!

Det er utrolig hva man får til når man bare vil, og nå er det sommerferie… nesten.