Bonus før karbedag

      Kommentarer er skrudd av for Bonus før karbedag

En bonus før karbedagen… hva kan det være for noe?

Mange vil nok se på selve karbedagen som en bonus. I en nei-mentalitet og en nærmest religiøs overbevisning om kosthold, så begår jeg en kardinalsynd hver karbedag… frukt, rotgrønnsaker og kanskje sjokkis.

De største lavkarbo-entusiastene opptrer  som nyreligiøse. Jeg følger flere grupper på facebook, og noen har høy underholdningsverdi. Rett og slett. Kostopplegget mitt nå strider mot alle dogmer og alt de tror på . For enkelte er karbohydrater djevelens skaperverk og må skys som pesten. Når disse spiser litt karb, så har de en sprekk og evig dårlig samvittighet. 

Jeg karber hver fjerde dag og jobber med samvittigheten. Bare så det er sagt, jeg har ikke tenkt å fortsette å ha fast karbedag hver 4 dag fremover. Jeg tror nok at sukkermonsteret får for mye næring. Dette er en periode for å få i gang forbrenningen skikkelig igjen.

Lørdag er neste karbedag, så hva var bonusen min i morges?

Inntak av karbohydrater fyller glukogenlagrene, som igjen binder vann. Man eser litt ut. Kan i hvert fall ese ut. Det er derfor lite hensiktsmessig å foreta måling og veiing dagen etter jeg har hatt karbedag. Og nå kommer bonusen:

Jeg kan veie og måle en dag til! Fredag morgen var det en ekstra måling og veiing. Ikke for det, jeg veier meg stort sett hver dag uansett. Men det er  spennende å se om det er noe resultater 🙂

Oppdatering: ingen endring fra onsdag. Litt økt vekt som jeg antar er vann. Musklene brukes plutselig igjen og det krever nok væske. Ny veiing og måling onsdag.