Brodder i veska

      Kommentarer er skrudd av for Brodder i veska

Jeg er utrolig glad jeg har brodder liggende i vesken. Kult når de titter ut også

Enda kulere om de beveger seg en meter ned og på skoene mine når veien ser sånn ut, bare uten å være strødd

Egentlig er skøyter mer hensiktsmessig fremkomstmiddel flere steder.

Etter at det falt mye snø på det som egentlig er kort tid, så kom det MYE regn i helgen. Det er fascinerende hvor mye snø som kan forsvinne på ganske kort tid. Det er jo et tegn på sesongskifte på vei: fuglene kvitrer mer og mer, snø kommer og går, dagen er snart 3 timer lenger enn ved solsnu. Snart er det vinterferie. Påskeferie. Inneklemte dager, iskrem, flagg og barnetog…

Før sistnevnte skal jeg nå det magiske tallet som angir meningen med livet. 42 Kanskje jeg skjønner spørsmålet?

Før den tid skal jeg fortsette å fascineres over verdens forgjengelighet enten det er snø… eller deler av gjerdet vårt

Ha en fantastisk uke nr 7 av året 2019