Da jeg oppdaget at armene mine er for korte…

      Kommentarer er skrudd av for Da jeg oppdaget at armene mine er for korte…

Min sjarmerende x-mann mente at jeg har for korte ben til å bruke støvletter. Bena mine er akkurat passe lange. De når både helt opp og helt ned. Armene mine derimot er litt for korte. 

Mannen har milevis med ben. Hans eldste datter har også lange slanke ben. Lange, slanke og flotte lemmer i det hele tatt. Om man kan beskrive noe flott og vakkert så uestetisk. 

Mannen har kommentert at jeg ikke har riktig så lange ben. Det vil si, ikke slik som min sjarmerende x-mann. Mannen mener jeg godt kan bruke støvletter. Han mener bare at overkroppen er lenger enn underkroppen. Altså at jeg har forholdsmessig kortere ben enn overkropp. 

Jeg tror han har rett!!!

Jeg vet ikke om du er kjent med øvelsen hvor du sitter på gulvet, bena rett ut foran deg og så skal du løfte kroppen, rumpa, rett opp fra gulvet med armene? Vel, det får ikke jeg til. Ikke sjans. 

Jeg når ikke ned!! Jeg når rett og slett ikke ned i gulvet. Selv om jeg krummer ryggen litt, så når jeg ikke ned. Dette er noe som har vært brukt i taekwondo også og jeg har trodd at jeg har vært for svak, at en gammel skulderskade er årsaken. Og så er set bare fordi jeg har for korte armer!

Jeg er i hvertfall ikke en sjimpanse eller gorilla da.