Dagen før dagen – Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Dagen før dagen – Fat2fit oppdatering

Dagen før dagen. Hver dag er egentlig dagen før dagen (etter). Har du tenkt på det? Hver dag er unik og spesiell og en dag du skal nyte og ta godt vare på. Men noen dager bemerker seg mer enn andre. I morgen er en slik dag, og i dag er dagen før i morgen.

I morgen skal jeg nemlig på jobb igjen. Lille er 10 måneder og min permisjon og min ferie er over. Jeg har vært sykemeldt, gravid og så kost meg hjemme lenge. Nå skal Mannen få kose seg med Lille, med rydding, husarbeid og enda mer med Lille. Det skal bli litt godt.

Jeg skulle gjerne jobbet selvstendig og kunne styrt min egen hverdag hjemmefra. Det hadde vært godt. Men nå må jeg innrømme at jeg gleder meg til å få tenke en hel tanke i fred også. Jeg gleder meg til en kontordør jeg kan lukke igjen og være i fred 😀 Kanskje ikke det første man skal tenke på og glede seg til når man skal på jobb igjen? Hehe.

Noe annet gledelig er at vekten igjen går rette veien. Ned 0.9 kg siden forrige veiing. Uken som gikk var det høstferie og jeg hadde ikke tilgang på vekt. Det ble hverken blogg eller oppdatering på annet vis. Men nå har jeg både gått ned og inn og det motiverer jo for å fortsette videre.

Viktig i den forbindelse, altså kostomleggingen sammen med jobben, er at jeg må være bevisst hvordan det blir å jobbe igjen. Her hjemme har jeg jo full kontroll og kan styre som jeg vil på kjøkkenet osv. Nå må jeg tilpasse meg arbeidslivet, men har tatt med både cocosa og ingredienser til knekkebrød. Jeg må kjøpe litt kjølevarer i morgen, for heldigvis har vi kjøleskap.

Her er ukens resultater:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
12.10.16  0.9  0  0  -1  –2  -1   -2  – 0