Dancing Queen

      Kommentarer er skrudd av for Dancing Queen

Hun kjenner boblene i magen. De som forteller henne at hun gleder seg. For sitt indre øye ser hun for seg dansesalen. Et stort rom med masse vinduer, lilla vegger og en hel vegg med speil. Hun elsker lilla og hun elsker å speile seg. Endelig skal hun på dans igjen. Bevege seg så lykkelig og grasiøst til musikk som bare treåringer kan.

Før sommeren fikk hun lov til å teste dette. Hun og mamma. Tre ganger i juni sammen med andre håpefulle små jenter. Etter første gangen var hun hekta og ønsket seg både dansesko, sånne i silke og med skinn under, og en kjole. Helst Anna og Elsa fra Frost. Og med strutteskjørt. Den måtte ha strutteskjørt. Da mamma hadde handlet dette gledet hun seg bare enda mer til neste dansetime.

Dancing queen Elsa og danskesko

De tre gangene før sommeren gikk fort. Det var ganske slitsomt også, sånn rett etter barnehagen, men åh.. så gøy! I sommerferien fortalte mamma og pappa at hun kunne få begynne på nytt kurs til høsten. O´lykke! og  i går var første gangen.

På med dansekjolen og skoene. Det kriblet i magen og smilet satt løst. Det var nesten 20 andre små prinser og prinsesser som skulle være med å danse. Mammaene og pappaene må også være med og danse. Den lille prinsessen fikk øve på balanse, koordinasjon og romfølelse. Det sa mamma i hvert fall. Det var veldig vanskelige ord og hun visste ikke helt hva de betyr, men mamma sa det.

Vesla snurret og spratt og smilte. Plutselig var hun kjempesliten! Det tar på å være full dag i barnehagen og så skulle danse og være flink og fin prinsesse. Litt vann og kikke litt på de andre som danset til «Safari» med sukkerspinn, løver og elefanter, og en Jeep som safaribil, før hun hev seg ut i dansen igjen. Litt halvhjertet, men nå var hun jo sliten!

Etter en halvtime lekte hun og mamma at hun var en ballong som ble blåst opp: pff, pff, pff. Mamma løftet henne høøøøyt over hodet. Og så sprak ballongen, wooosj, ned på gulvet.

Prinsessen gleder seg allerede til neste dans og utstyret er klart

Dancing queen kjole og sko