Dårlige unnskyldninger for belønninger – fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Dårlige unnskyldninger for belønninger – fat2fit oppdatering

Da kom onsdagen kastet på oss igjen. Jeg har fortsatt onsdag som ukens D-dag og nå skulle vekt og målebånd til pers. Vekten fikk jeg gått på i morges, men da jeg kom hjem fra levering av Vesla i barnehagen, så ble det egentlig bare tull. Lille var kjempetrøtt og fant ikke roen i vognen og jeg var kjempetrøtt. Vi fant roen sammen og sov halvannen time. Målingen ble derfor utført etter litt lunsj, noe som kan ha påvirket resultatet ettersom jeg vanligvis måler om morgenen med bare en fettkaffe i kroppen.

Brystmålet har økt med 4 cm. Det er sannsynligvis fordi det er såpass sent på dagen at kroppen har produsert masse melk til Lille Gnurf. Hoftene og vekten har gått nedover, så da er jeg svært fornøyd. Det beste er at jeg får bekreftet igjen og igjen at dette kan jeg leve med. Jeg kan fortsette sånn resten av livet. Jeg registrerer ikke alt jeg spiser nå, men jeg måler om jeg er i ketose. Og det er jeg. Jeg drikker rødvin, spiser 85% sjokolade og grønnsaker. Noen grønnsaker er kanskje ikke strikt lavkarbo, men mengden gjør at jeg holder meg godt innen dagsrasjonen likevel – altså mindre enn 50 g karbohydrat om dagen. Der holder jeg meg i ketose, ihvertfall ut fra dagens aktivitetsnivå og amming. Jeg er spent på hvordan det hele blir når jeg er tilbake i jobb, og etterhvert slutter å amme også. Jeg har ingen planer om å slutte med ammingen før neste sommer, dersom Lille er interessert i melken. Men så får vi se hvordan det blir med tanke på brystoperasjon, når jeg når vektmålet og holder meg der osv.

I går fant jeg en bukse i skapet. En sånn motivasjonsbukse som likevel bare har hengt der uten at jeg har husket den. Sist jeg brukte den var for 10 år siden.

Motivasjonsbukse  Snart for stor10 år siden sist

Jeg er SVÆRT fornøyd med det 🙂 Nå skal jeg bruke den masse før den er for stor 😉

Ellers har jeg nå i 2.5 år hatt en Polar Loop. Sånt aktivitetsarmbånd. Inntil nylig har jeg vært fornøyd med det.

Polar Loop

Jeg begynte å sikle på en iWatch, men den er dyr og har ikke veldig godt rykte. Mulig aktivitetsarmbåndet ble litt lei seg, for det ble vanskeligere og vanskeligere å se på skjermen når det var lyst ute og batteriet varte altfor kort.  Jeg begynte derfor å google og spurte på facebook hva andre anbefaler.

Fitbit ble anbefalt, så da måtte jeg sjekke litt mer og falt for denne: Fitbit blaze. Fitbit BlazeMen det er mye penger, selv om det er 1000 kr rimeligere enn en iWatch. Ved en passende anledning kikket jeg på den på Expert og bestemte meg for at, yes, jeg tester. Men så hadde hun den bare i blått! Det vil ikke jeg ha. Jeg vil ha den i sort, for det er langt mer anvendelig. Skuffet dro jeg hjem mens pengene sved på kredittkortet mitt.

Nå er det slik at alt skjer av en grunn… Expert – samme kjeden ja – hadde Fitbit Surge på tilbud! Fitbit SurgeIkke veldig mange kronene, men klokken er hakket hvassere enn Blaze, og 300 kr billigere. Så nå ble det ny sportsklokke på meg likevel. Og da… da kom den dårlige samvittigheten. Har jeg egentlig råd til denne? Trenger jeg den? Burde jeg ikke heller spart enda litt lenger? Alle svarene er selvsagt negative: jeg hadde ikke råd. Jeg burde spart. Jeg trenger den ikke. Men jeg hadde lyst på den. Mange tanker senere så har jeg konkludert med at den er en premie til meg selv for at jeg er halvveis, og mer enn det, til målet om 30 kg vektreduksjon. En syltynn unnskyldning og forklaring på kjøpet, kommet på etter gjennomført handling, men det letter samvittigheten min noe. Bare se så rolig hvilepuls jeg har? Her er den faktisk økende, for rett før jeg tok bildet var den på 56 🙂

Hvilepuls

 

Snart helg, men før det: Her er ukens resultater;

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
31.08.16 -.0.9 0 0  -2  0 +4  0 0