Dato-rot

      Kommentarer er skrudd av for Dato-rot

I dag skulle vi egentlig på Tusenfryd. Det blir ikke noe av. Med dette været er de fleste attraksjoner stengt og det er kaldt og ikke noe morro.

Yr.no

Yr.no

Vi skulle på Tusenfryd fordi jeg rota. Jeg meldte Høvdingen på sommerskole og trodde det var neste uke. Denne uken tenkte jeg han skulle være på AKS, og de har stengt i dag. Men der tok jeg feil. Det var denne uken han skulle på SJakkMatt (Sjakk og regning). Så i dag skulle han på sommerskole. Jeg dobbeltbooket med andre ord.

sjakk-ORG.1000x562

Men fordi AKS skulle være stengt, og Høvdingen skulle på AKS denne uken, så planla vi tur på Tusenfryd. BIlletter har vi kjøpt også. Heldigvis med åpen dato. Det blir ikke Tusenfryd, Høvdingen er på Sommerskole og Vesla får gleden av å oppleve at det egentlig er litt kjedelig hjemme sammen med meg og Lille på dagtid. Hun har mast når jeg har levert henne i barnehagen om at hun vil være hjemme med oss. Tipper hun har trodd at vi har gjort masse gøy og spennende, og så er det ganske kjedelig. Men hun får se MASSE på TV og det gjør hun vanligvis ikke.

Mannen skulle ta kort dag på jobben ettersom han egentlig skulle avspasere i dag. Det er greit for jeg er fortsatt ikke frisk. Lider av svak syt og klag. Alvorlige greier.

http://kjernesunn-nordkvinne.blogspot.no/2011/08/hva-spiser-du-nar-du-er-syk.html

http://kjernesunn-nordkvinne.blogspot.no/2011/08/hva-spiser-du-nar-du-er-syk.html

Med det ønsker jeg dere en god helg. VI skal på Tusenfryd på mandag, så neste uke kan jeg fortelle om hvordan parken er nå, for voksne og barn. Da reiser vi nemlig kanskje alle sammen, Mannen, jeg, Høvdinge, Vesla, Lille, Beppa og Mommo.