Den første snøen 

      Kommentarer er skrudd av for Den første snøen 

Hver lørdag, så lenge det er mulig, så skal Høvdingen og jeg jogge hver lørdag morgen. I dag kom den første snøen…

Jeg setter stor pris på turene jeg har med Høvdingen hver lørdag morgen. Det er en fin stund hvor vi har kvalitetstid uten forstyrrelser fra resten av bøtteballetten. Da jeg våknet i morges, ganske sliten egentlig, og så at det var kommet snø må jeg innrømme at jeg ikke var veldig fristet  til å dra på tur. 

Mens jeg filosoferte over at jeg ikke hadde voldsomt lyst til å trimme ute, lyttet jeg samtidig til barnas utrop av pur glede:»Det snør! Det er snø ute!!»


Intelligent som jeg er slo det meg å foreslå at vi droppet turen og heller gikk ut alle sammen etter frokost. Stormende jubel og det ville alle. Jeg er rett og slett bare smart ?

Det var ikke enorme mengder med snø, men vi fikk til å leke litt