Det er høst i luften..

      Kommentarer er skrudd av for Det er høst i luften..

Selv om helgen forsåvidt har vært varm, så er det høst i luften. Årstiden er på vei til å endre seg og vi går mot våtere tider. Noe som egentlig godt skal gjøres ettersom det har vært ganske vått i sommer. Skikkelig norsk sommer ville noen nok påstå.

Vi har virkelig hatt en aktiv og god helg. Jeg lovet Høvdingen at vi skulle begynne å jogge for leeeenge siden. Det fikk vi ikke gjort før nå. Lørdag morgen kl 0800 dro vi ut. En fordel med dette er at vi nå oppdaget at Høvdingen mangler sko. Jeg foreslo at han skulle bruke fjorårets gymsko. De er for små sa han. Og det hadde de vært en stund. Han hadde bare glemt å si fra til oss. Forrige uke hadde de tilbud på sko på OBS… det rakk vi altså ikke. Typisk det. Heldigvis hadde de fortsatt igjen da jeg var der i dag. Men det er en annen historie.

Etter jogging og frokost dro vi frem syklene. Lille satt i sykkelvogn bak Mannen og Vesla satt på egen sykkel som var koblet til min. Dette er et helt genialt system som heter Follow me.

imagesFordelen med dette systemet er at det er lett å montere på flere voksensykler slik at man kan bytte på. Man kan også lett hekte av barnesykkelen slik at barnet sykler selv.

Jeg anbefaler det på det varmeste. Vi kjøpte for noen år siden via en svensk nettside, men har nå funnet en forhandler i Trondheim. Bare klikk på linken over.

Vesla var engstelig. Lille var ikke helt fornøyd heller. Helt til vi kom i gang. Vesla var redd det skulle gå for fort, at hun skulle falle og hun fant på en million unnskyldninger for heller å sitte i vognen. Men da vi kom i gang var det kjempegøy! Hun hjalp til å tråkket også. Det vil si… innimellom bremset hun. Da hjalp hun vel i grunnen heller med å trimme mamma fremfor å tråkke.

Vi syklet ikke langt. Bare bort til skolen til Høvdingen. Der fikk barna utfolde seg på en kjempefin lekeplass i skolegården. Helt supert. Kjeks og saft fikk vi (de) også.

Resten av helgen var grilling, husarbeid og litt regn. Egentlig en helg med masse aktivitet, familiesamvær og hygge. Godt og varmt hele lørdag, men på kveldene er det høst i luften. Jeg lukter værskifte og endringen av årstid. Det er jo ikke rart uansett ettersom august bare varer et par dager til før høstmåneden september lurer seg frem.

Den siste uken har jeg kjent på en ro og en lykke som er helt herlig. Hver gang min indre sabotør dukker frem, og det gjør h*n ganske ofte, så dekker jeg til med kløft og dyner. Da blir det stille og Apofis/Kaoskreftene blir stengt inne igjen. Hvordan holder du kontroll på din indre sabotør? Mindfulness eller Yoga? Eller lar du deg drive med?