Det er onsdag -fat2fit

      Kommentarer er skrudd av for Det er onsdag -fat2fit

Det er onsdag og tidligere har jeg hatt veie og målestasjon på onsdager. Nå har jeg bestemt å flytte fokusert bort fra tallene. Jeg veide og målte forrige uke og neste gang blir i begynnelsen av februar. 

En annen ting jeg gjør mindre av er å registrere alt jeg spiser. Jeg har noenlunde kontroll og har fokus på det. Fordelene med å registrere i begynnelsen er mange. Jeg har fått en nødvendig oversikt og kontroll som jeg ikke hadde tidligere. Ettersom endringen er tenkt å være permanent, mens registreringen ikke er det så er er det på tide å slippe litt på registreringen. 

I går var AC hos oss igjen. Nå har vi fått et eksplosivt program. 9 minutter og ferdig. Hele kroppen har fått sitt. Eksplosivt. Heftig. Helt utmerket! Det fungerer litt som sirkeltrening: tre øvelser, fire sett, 30 sek jobb og 15 sek pause. Jeg var søkksvett etterpå. Kjenner det godt i kroppen i dag. Dette gleder jeg meg  til å jobbe med. Regner med hurtig progresjon og det er motiverende det. 

Super AC! Jeg digger deg! SK 2017 is within reach