Dette funker – Fat2fit oppdatering uke 9

      Kommentarer er skrudd av for Dette funker – Fat2fit oppdatering uke 9

Energien er på topp. Humøret er upåklagelig. Været er supert 🙂 Vekten går nedover. Livet er ganske nice.

I dag så jeg at jeg  er veldig nærme første delmål. En totalreduksjon på 10 kg. Jeg mangler 300 gram. De regner jeg med at kommer i løpet av uken. Utrolig motiverende! Det går jevnt og trutt nedover. Energien er knall og humøret likedan. Nå er det også knallvær ute, med meldte 29 varmegrader i dag. Da kan jeg jo ikke klage! Det blir gjort lite fysisk av rydding, raking, vasking når det er så fint vær. Her i Norge må vi nyte de gode dagene. Annet vær som er mer inspirerende for jobbing er det mer enn nok av.

Ettersom været er så knall, så skal jeg gå ut allerede nå på morgenen. Jeg overlater dere derfor til nå og vær med denne ukens resultater:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
01.06.16  -0.9 -1  -1  0  0  0  0  -1