Dette kan jeg leve med – halvveis til målet – Fat2Fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Dette kan jeg leve med – halvveis til målet – Fat2Fit oppdatering

Det slo meg i dag morges da jeg sto på vekten, jeg er faktisk halvveis til målet! Jeg er mer enn halvveis. Jeg skal ned 30 kg og har mistet 15,3 kg. Det er mer enn halvveis det. Siden 1 april har jeg mistet 30 smørpakker fra kroppen. Jeg har gått inn 6 buksesstørrelser. Jeg er ikke lenger en xx(x)l eller xl – stort sett i hvertfall. Det er en deilig følelse det.

En annen ting som er en utrolig deilig følelse: jeg kan leve med dette. Jeg kjenner at det er ikke noe vanskelig. Det er ikke noe problem. Jeg kan fint leve med dette. Jeg kan leve godt med dette. Jeg spiser godt. Jeg spiser meg mett. Jeg fyser ikke og er ikke skrubbers. Jeg er i godt humør og alt er gullegodt.

Jeg har ikke gått inn eller ned allverdens den siste uken. Men litt. Mannen mener jeg sover litt for lite. Det kan han kanskje ha rett i. Jeg må få til å sove mer neste uken, så får vi se om det fungerer.

Forøvrig er jeg mer i bevegelse. Det er letter å bevege seg mer når man er lettere. Jeg har begynt med 7mwc (7 minute workout challenge) Genialt med et treningsprogram som bare tar 7 minutter. Det er en start og et supplement. Den går på kjernemuskulaturen, og det trenger vi jo alle. Det er ikke hver dag jeg får til å trene, men så godt som. Forsøker å få til hver dag, og så er jeg glad for alt jeg får til.

Ja, også er jeg litt impulsiv. Forrige uke fikk jeg lyst på nye piercinger, så nå har jeg to nye i det ene øret. Jeg er superfornøyd.

thumb_IMG_1917_1024Fantastisk piercingartist på Blekk som satte dem. Flotte artister, fine lokaler, sentralt i Oslo – og så spiller de ikke tung musikk med høyt volum.

Her er ukens resultater:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
24.08.16 -.3 0 -1  -1  -1 -1  -1 0