Dronningfest og skøyteløp

      Kommentarer er skrudd av for Dronningfest og skøyteløp

Da var den store dagen her. Den største dagen i Veslas ikke så veldig lange liv. Den første gangen hun skulle få feire bursdagen sin med vennene fra barnehagen. O´store lykke!!

Vi inviterte til Slottsball på Dronning Veslas slott her hjemme. Det var Stor stas, muffins, popcorn (Eller pocporn som Vesla sier), brus og full fest.

Fredag ble det bakt og lørdag ble det pyntet muffins og sjokoladekake

15 barn var her på det meste. Ettersom vi bor et stykke unna barnehagen og barna enda er ganske små, så ble mange av foreldrene igjen her. Kjempekoselig!

Vi la ut rød løper og hadde ordnet så alle barna fikk penger de kunne handle mat og drikke for.


Nå fikk vi også god bruk for popcornmaskinen vi har kjøpt. Så barna fikk kjøpe litt popcorn å ha med seg også. Jeg er motstander av godteposer i bursdag. Jeg ønsker heller ikke at vi skal bruke tid på gaver mens vi har gjester. da skal vi kose oss med gjestene og deres selskap. Så kan vi kose oss og ta oss tid til gavene etterpå. I denne bursdagen ønsket vi oss tegninger og hjemmelagde ting og fikk masse fint. Noen andre gaver ble det også, og det var stor stas.

En liten prinsesse var fryktelig sliten og svært fornøyd på kvelden.

Hun var så sliten at første skøytetur noensinne på søndag ikke ble veldig langvarig. Men det passet egentlig fint for vi var ute i Lille sin sovetid og hun satte seg til og sovnet i akebrettet 🙂


En god helg og vi er egentlig klare for en ny uke.