Eeeeendelig mandag 

      Kommentarer er skrudd av for Eeeeendelig mandag 

Monday is funday. Morgenklubben med Loven & co lurer mandagen. Christine Koht har slått et slag for å omfavne mandagen som den fantastiske dagen den er. Egentlig kan det hele oppsummeres i Kohts: «Eeeeeendelig mandag».

Helgen er over. Det er hverdag. Det var tåke tykk som uklarnet smør og ganske frisk på morgenen. Nå er det sol, blå himmel og sommer. To årstider og mandagen er ikke over. Kan ikke klage tenker jeg. 

Nå er det snart ferdig med slaraffenliv og kaffeslabberas i tide og utide. For det er jo hva barselpermisjonen brukes til. Litt husarbeid og forøvrig såpeserier og ukeblader. Jeg er skikkelig oppdatert på «Narcos», «Making a murderer» og «Downtown Abby». Negler, manicure, pedicure og frisør. Ja, og så har jeg jo vært litt sammen med babyen. 


Kan hende jeg løy litt nå. Det som er sant er at jeg skal straks tilbake i jobb. Og det er helt greit. Fortsatt. Det er straks virkelig mandag. Snart kan jeg tenke en tanke og svare en Mail uten: «Mamma. Mamma. Mammaaaaaaaa». I hvertfall for noen timer hver dag. 

Livet er godt. Mandager er herlig. Det er tross alt flest hverdager.