En annerledes vår

      Kommentarer er skrudd av for En annerledes vår

Denne våren er annerledes. Ikke bare har jeg tenåring i hus, men vi fikk ikke feiret. Vi har knapt sett andre mennesker på nesten fire uker. I hvertfall ikke tett på. Coronatene. Vi er hjemme.

Ikke

Men da får vi gjort andre ting. Vi er masse sammen og lærer enda mer om barna våre. Vi lærer om skolearbeidet – ettersom vi operasjonalisere det læreren har gjort klart. Vi oppdager naturen sammen med dem enda mer, mens vi jobber og lever i hverdagen. På mange måter trives jeg svært godt i min nye hverdag. Jeg kan konsentrere mer om jobb fremfor å rekke til jobb og rekke ettermiddagene. Det er ikke bare dumt

Ikke bare har Høvdingen bursdag. Jeg også. Jeg har spandert på meg selv tilgang til en yoga portal. Jeg har nå gjennomført 9 økter på 10 dager. I går bygget jeg trampoline. Jeg har også investert i en livslang lidenskap-tegning. Et flott kurs som lærer meg masse av det jeg trenger for å mestre. Så mens jeg fortsetter å øve, så pass på oss, på dere, på alle. Snart er verden i en hverdag igjen. En hverdag jeg håper er bedre for alle, for Gaia, for fremtiden.