En dør lukkes og en annen åpnes

      Kommentarer er skrudd av for En dør lukkes og en annen åpnes

Eller mer negativt fokusert: en utfordring løser seg og en annen dukker opp.

Vi bor et stykke unna barnehagen. Dels fordi det var der vi fikk plass, men mer fordi vi elsker akkurat denne barnehagen. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg kan fint gjenta meg selv når det gjelder dette.

Den nye utfordringen nå er at gatene rundt barnehagen gjøres til beboerparkering. Jeg syns et grønt fokus er bra. Det er fint at flere lar bilen stå hjemme. Men…. og det er et men…

Vi har ikke noe valg. Det går ikke å reise kollektivt til barnehagen og samtidig få dagen til å gå opp. Vi kjøpte elbil for å belaste minst mulig…. men vi må ha et sted å sette den. Helst ved barnehagen slik at vi kan ta kollektivt fra barnehagen.

Det dukker opp en løsning. Det er noen år igjen før minste er skolebarn og vi finner på noe i den perioden. Kanskje vi skal kjøpe el-sykkel?