En grå helg med litt farger

      Kommentarer er skrudd av for En grå helg med litt farger

Brått dukket høsten opp. Det er fargerike blader, grå himmel i kontrast og verden vannes jevnlig.

hostbad

Egentlig skal vi ikke klage. Høsten har vært flott. September her vært sommermåned og det har vært vær både for shorts og t-skjorte. Lørdag var vi en tur på Ingierstrand og det var faktisk fristende å ta en dukkert. Vi hadde ikke badetøy, men undertøy funker det også. Etter en liten rusletur – ettersom jeg aldri har vært der før- så hadd jeg planlagt en tur ut, men det kom et brudefølge for å ta bilder på stranden. Tenkte det ville være litt ufint å plaske og bade midt i «deres» dag. Eller kanskje de ville fått enda mer å smile over? Gærninger som bader nå! Vannet skal visst være «varmt» – altså rundt 15-16 grader.

Det ble ingen bading.

krangelBarna har vært sutrete og kranglete i helgen. Kanskje vi også- Vi har gått hverandre litt på nervene i hvertfall. Dere vet, litt sånn at du blir irritert for ganske lite, biter det i deg og det virker som om barna værer det så de finner knappen som irriterer deg og trykker og trykker på den, helt til det koker over. Noen dager er bare sånn. krangel-mor-sonn

Vi fikk en flott avslutning på helgen i går da vi fikk satt opp en zipline vi kjøpte til barna. Bilder kommer senere. Jeg fikk ikke tatt noen i går, og nå regner det. Men her er det bakke, så barna suser nedover. Supert tenker jeg… her må de trene både mage, rygg, armer og ben 🙂 Må nok teste den etterhvert jeg også kanskje. Men ikke i dag. Aldri i dag. Bare i morgen.

Mandagen er her. Mandagen er god. Barna og jeg har hatt en super morgen. Flinke og blide barn. Litt trøtte alle sammen og litt surrete. Men blide og flinke. Og snart er denne siste permisjonen over og jeg skal på jobb igjen. Gleder meg faktisk litt til det.

kaffekopp