En verden fylt av godhet

      Kommentarer er skrudd av for En verden fylt av godhet

Det hadde vært noe. En verden fylt av godhet. Varme. Omtanke. Tenk om kjærligheten i verden var så sterk at den syntes overtydelig og for alle. Som dette treet jeg så på vei hjem

Jeg er glad i natur og sommer og liv. Derfor måtte jeg ta bile av et vakkert tre i i lunsjen i går:

Temperaturen var ganske vakker også når sant skal sies.

Sommeren nytes i fulle drag hjemme. Værmeldingen varsler kaldere vær og nedbør fra neste uke. Godt vi tømte, vasket og har fylt opp igjen bassenget…

Med varmen så må vi vanne. Det pleier vi å være sløve på. Natureiendom er bra. En hage tilrettelagt for insekter, katten på jakt og barn som utforsker. I denne Hagen har barna er lekehus. Lekehuset har blomsterkasser med blomster. Disse må vannes. Under huset bor Eddy. Eller kanskje Edda. Her kan dere hilse på:

Hvis det er vanskelig å se Eddy-Edda, så er hen såvidt fremme fra under huset. Oppå sin vakre og dødelige vev.

Sommer, sol og varme er natur, flora og fauna, vann, bading og basseng. Det er også solbriller. Jeg har noen raske solbriller som er behagelige og sitter godt. Gode solbriller med passe mørket osv. Men jeg ser på bildet at de virkelig ikke kler meg!! Hahaha… tror jeg må se etter noen som er like gode men som kler meg bedre