Endelig fredag… hjemmedag

      Kommentarer er skrudd av for Endelig fredag… hjemmedag

Når du våkner og er kvalm fordi du er sliten, da går du ikke på jobb. Gammelt råd fra en klok kvinne.

I dag lyttet jeg til mitt eget råd. Jeg våknet svimmel og kvalm av trøtthet. Jeg holdt meg hjemme. Vi har hatt noen dager hvor Lille er svært urolig om natten. Hun slapper bare av om hun får puppen. Det betyr i grunnen at jeg ikke får slappet allverdens av. i hvert fall ikke sovet skikkelig.

Da jeg våknet i morges ganske sliten var valget om å bli hjemme lett. Jeg føler meg som jeg er på vei til å få influensa. Ja, med barn i skole og barnehage er ikke det så rart tenker kanskje du? Vel, barna er friske. På jobben derimot faller de som fluer..

Nå er det joggedress og usminket som gjelder:

Jeg bestilte noen kjoler og en jakke fra rosewholesale.com. Nå skal det være kommet. Bilde i løpet av helgen om det er vellykket.