Endringer

      Kommentarer er skrudd av for Endringer

Nå er det utrolig lenge siden jeg har skrevet her. Verden har lekt berg-og dalbane med meg, men jeg har landet med bena plantet litt stødigere på bakken. Jeg er tryggere og roligere enn noensinne, enda jeg ikke lenger har det som vi er opplært til at er trygghet. Jeg har sagt opp jobben jeg hadde og startet min egen virksomhet. Jeg tror jeg egentlig alltid har visst at det var dette jeg skal gjøre, og nå som jeg ble presset til stupet så jeg at det ikke finnes noen alternativer. Jeg hoppet….

Nå har jeg eget firma som driver med rådgivning, veiledning og rettshjelp, hovedsakelig innenfor områdene arbeidsliv, student og utdanning. Jeg kan også bistå med søknader og klager til offentlige forvaltningsorgan. Jeg har både hjemmeside annemartevaagan.no og egen side på facebook.

I tillegg lar jeg kreativiteten få utløp på symaskin, jeg lager smykker og på tastaturet. Etterhvert legger jeg ut for salg på instagram og facebook som er koblet til AnneMas corner. Jeg legger nok også ut her.

Men nå skal jeg snart gradere for tredje gang, altså 3. Dan. Jeg blogget meg veien til svart belte første gang, Veien til svart belte. Det er mao hektiske dager og jeg er stadig langt utenfor komfortsonen.