Er det høst alt?

      Kommentarer er skrudd av for Er det høst alt?

Nei, jeg tror ikke det. August er fortsatt en sommermåned

Overskyet, og langt lavere temperaturer enn vi har vent oss til gir unektelig en opplevelse av høst.

Utsikten fra trikken i morges viser vått og høstlig. Gule blader både her og der. Jeg tipper det er et resultat av tørken i sommer, men det gir unektelig en følelse av høst.

Høst er også tid for å finne igjen rutiner og hverdag. Jeg har funnet tilbake til LCHF og er på rett vei igjen. Trening er fortsatt på planleggingsstadiet, men kanskje PTn vår har tid til oss igjen snart? Fat-2-FIT frem til jul. Kanskje jeg klarer å gå ned de siste 10-15 kg jeg ønsker?

Sånn på tampen; her var jeg en snartur i går:

Fantastisk vakkert område med natur, ro og renselse for kropp og sjel. Heldige er de som bor rett ved dette nydelige området.