Fat2fit- etter første dag

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit- etter første dag

I går var første dag på kostplanen. Vekt og mål ble tatt søndag morgen og jeg hadde mistet 400g (vann) allerede i går morges.

Det var nok mat i går. Savner fettkaffen min, og merket noe at jeg spiste mindre eller mat som ikke sitter like lenge. Likevel gikk det overraskende bra. Kostplanen inneholder smoothie og potetmel, gurkemeie og gelatin. Det fikk jeg ikke til i går. Jeg sovnet da jeg la veslefrøkna og orket ikke spise/drikke mer da jeg karret meg opp for å avslutte dagen.

Jeg lagde omelett til dagens lunsj. Det starter med faste og det går nok ganske greit. Lunsjen ble stor, så spørs om jeg får spist opp alt. Gjør jeg ikke det så har jeg mat i morgen også.

Jeg veier hver dag. Det er en fin dag første uken… resultatet viser – 2.3 kg siden søndag morgen. Altså etter en dag med innstramming og en dag på kostplan. Spent på fortsettelsen.