Fat2fit – hverdagene straks gjennomført

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit – hverdagene straks gjennomført

Fire dager gjennomført. I dag er jeg hjemme med jentene fordi barnehagen er stengt. Vi har bakt muffins… å for en herlig duft! Men jeg har ikke smakt. Bare sniffet og snust. Flink som bare det.

Det gikk overraskende bra med faste i går. 24 timer og jeg tok ikke livet av noen 😀 Det kaller jeg suksess. Tror ikke jeg var spesielt sur og grinete heller. Laksen vi hadde til middag smakte nok også ekstra godt i går.. Og så var det litt igjen, så jeg hadde til lunsj sammen med eggerøre, salat og agurk og to Brisk. Kan jo ikke klage da? Frokosten var så kjedelig at den er ikke noe å skrive om.

Det er fredag og straks helg. Det er jo spennende. Selv om jeg har levd lavkarbo i lang tid og er godt vant med ketose osv, så har jeg tålt godt å ha en karbedag i uken når jeg skal holde vekten. Nå skal jeg jo ikke holde vekten, men gå ned. Det blir ingen karbedag nå. Derimot har kostplanen lagt inn faste. Ettersom barna skal til besteforeldrene så skal jeg forsøke å få til faste på lørdag kveld til middag søndag. Ellers vil jeg ikke faste sammen med barna.

Bare fordi så kan jeg jo legge ut bilder av to av ukens måltider: