Fat2fit – innskjerping før ny start

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit – innskjerping før ny start

Som jeg nevnte tidligere så har jeg kjøpt meg kostplan. Nå skal jeg ned de siste 15-20 kilo. Kostplanen er basert på lchf og lavkalori – men uten at man skal bli sulten. Jeg skal fortelle mer både om kostplanen og hvordan det går utover i uken.

De siste ukene har jeg spist helt feil. Det har vært delvis fordi jeg ikke har hatt overskudd til å tenke meg om, det har vært en hektisk periode på jobb, jeg har vekket sukkertrollet og jeg har visst at fra imorgen er jeg både på streng lavkarbo og lavkalori.

Jeg vet at jeg nok for en ganske stor reaksjon på å gå fra hk og til lk, men også da vil bedringen merkes ekstra godt. Jeg har lagt på meg flere kg og håper de slipper ganske raskt. Jeg har med andre ord hatt et ganske bevisst valg om å sjokke kroppen skikkelig denne gangen. Så får vi se hvordan det går 😀

Som tidligere har jeg ikke tenkt å fortelle utgangspunktene i vekt og målinger, men vi kan jo kalle dagen i dag for dag 0.

Dato Vekt Hals H.arm V.arm H.lår V.lår Midje o. Navel Midje u. Navel
29.10 0 0 0 0 0 0 0 0