Fat2fit – mensen og ekstremdiett

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit – mensen og ekstremdiett

Månedens «høydepunkt», tante rød, mensen er på plass. Det er egentlig kjekt enn så lenge. Jeg skal ikke ha flere barn, så jeg kunne godt klart meg uten menstruasjonen, men samtidig viser den meg to ting:

  1. Jeg er ikke gravid. Og det er bra.
  2. Kroppen virker som den skal .Dersom mensen uteblir eller er uregelmessig så vil den fortelle meg at det er endringer på gang. Endringer som betyr at jeg er gravid, i overgangsalderen eller at det er en eller annen ubalanse, for eksempel sykdom. Kjekt,

Men nå har jeg altså fått mensen. Helt innenfor. Blør normalt, kanskje noe mindre enn vanlig. Mindre smerter. Kan det være dietten som er med på å få styring på hormonene?

Cravings? Har jeg hatt cravings? Jepp. Absolutt. Nå i november er det jo også en overflod av sjokolade og kaker i butikkene. Det var merkbart i går da jeg handlet. Men det har i grunnen ikke vært noe problem likevel. Hjernen koblet inn at den ville ha sjokolade da jeg gikk forbi. Det er en skikkelig god ide sa hypofysen. Heldigvis har mitt automatiske våpen fungert…. Lysten på sjokolade ble etterfulgt av et mentalt bilde av hvordan kroppen min har sett ut og hvordan jeg ønsker at den skal se ut. Da fikk jeg jaggu kontroll på sjokkislysten også. Litt ekstra grønnsaker og pittelitt ekstra saus til middagen og så hadde jeg kontroll igjen.

I morgen er veie-/måledag…. Ingen store overraskelser for jeg snikveier jo, men spennende med mål og vekt likevel.