Fat2fit – oppdatering uke 1

      2 kommentarer til Fat2fit – oppdatering uke 1

Nå har det gått en uke siden jeg begynte på ketogent kosthold. Jeg spiser mye grønnsaker, kjøtt, litt bær, pålegg osv. Jeg har det veldig bra og dette virker. På første uken har jeg gått ned i vekt og inn i cm, men jeg har begynt å merke de vanlige bivirkningene man får i begynnelsen med ketogent kosthold.

Jeg kom inn i ketose omtrent umiddelbart. Sjekket etter to dager med ketostix og de viste tydelig ketose. Mannen sier også at jeg har den typise ketoseånden, hvor det lukter kjemisk/aceton av pusten. Selv merker jeg også at det kan lukte litt av meg etterhvert som slaggstoffer forsvinner. Det er litt ubehagelig, men samtidig er det helt topp. Andre bivirkninger jeg opplever er litt problemer med å regulerer kroppstemperaturen. Jeg går fra kjempevarm og til kald. Samtidig er det bedre enn å fryse hele tiden som jeg gjør på høykarbomat. Jeg har lett hodepine, tørster HELE tiden og har nå et par dager hvor jeg er litt mer sliten. Det er helt vanlig og det går over. Jeg har likevel ca 100% økt energinivå, så litt trøtt og slapp må jeg tillate meg selv å kunne være også.

Jeg kjenner at jeg er langt mer rastløs i muskulaturen og jeg har lurt litt på hvordan jeg skal klare å sovne enkelte kvelder når bena kiler av energi. Men det har gått fint. Hodet har vel vært såpass slitent etter full dag, tre barn og hverdag.

Jeg har ikke fått tilbake resultatene fra blodprøvene legen tok, men her kommer tallene fra egne målinger:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
06.04.2016  -4  -3  0 +2 -2 -2 0 +1

Variasjonene på cm kan komme av litt unøyaktige målinger. Total reduksjon i cm er på 4. Jeg er fornøyd jeg!

2 thoughts on “Fat2fit – oppdatering uke 1

    1. verdtaalese Post author

      Det går stadig nedover. Energien er litt så som så og hodepinen dukket opp. Saltshot hjelper – takk. Magnesium og andre vitaminer tas hver dag. gleder meg til kroppen virkelig slår inn på at dette er veien å gå for jeg vet jo at jeg virker bedre sånn. I mens nyter jeg at vekten går nedover, humøret oppover og energien egentlig er ganske god.

Comments are closed.