Fat2fit oppdatering uke 12

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit oppdatering uke 12

Ny uke, ny oppdatering. Hver uke er en liten kamp, en stor seier og egentlig er det hele ganske lett. Da jeg forrige uke hadde gått opp noen få gram, så var det ikke noe problem, spesielt fordi kostomleggingen er en permanent endring og ikke bare et blaff av en kur. Samtidig blir jeg jo litt stressa. Jeg er fornøyd med endringene som skjer, og da er det jo synd om det skulle gå andre veien. Lettelsen var derfor absolutt tilstede i dag da jeg gikk på vekten og hadde gått ned 1.6 kg. Nå har jeg gått ned totalt 12 kg på 12 uker. Gjennomsnitt på 1 kg per uke, så jeg er strålende fornøyd.

I går var jeg hos legen. Jeg har et anstrengt forhold til leger på grunn av tidligere erfaringer – spesielt frem til jeg fikk diagnosen fibromyalgi for 20 år siden. Min fastlege er fantastisk. Han ga meg klarsignal for å leve lavkarbo selv om jeg ammer. Han mente ikke det ville ha noen betydning. Han er også oppdatert på forskning på vitaminer osv, og selv om han ikke anbefaler å ta mer vitaminer enn de offisielle rådene, så sier han heller ingenting på at jeg gjør det.

På vei inn på legekontoret så jeg at et A4 ark med et fremmed navn var tapet over navnet til min lege. Kjente litt på angsten da. Min fastlege er ung, så jeg har i grunnen bare ventet på at han skulle spesialisere seg. Mens jeg ventet bestemte jeg meg for å tenke positivt Legen som kalte meg inn var kjempeflink. Jeg har ingenting å klage på . Han fortalte også at Fastlegen kommer tilbake. Det er visst slik at man forventer et krav om spesialisering i allmennmedisin for å få lov til å være fastlege, og det manglet Fastlegen min. Det er det han ordner nå det neste året.

Fastelegevikaren (nr 1) hadde ingenting å si på hverken ene eller det andre. Han målte blodtrykket som var på 70/100 (eller sies det omvendt?). Han var strålende fornøyd. Vi tok masse blodprøver som jeg venter svaret på. Han skulle sende meg dem i brev ettersom han skjønte at jeg var mer enn middels opptatt av helse, kost, kropp osv. Supert. Da kommer resultatene hit i neste oppdatering.

Uansett er jeg godt fornøyd. Gleder meg til sommerferie – leksefri osv. Mer om det i morgendagens innlegg.

Med ukens resultater ønsker jeg dere alle en riktig god dag 🙂

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
22.06.16 -1.6 -1 -1  0  -2  -3  0 0

IMG_1112