Fat2fit oppdatering uke 13

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit oppdatering uke 13

Siste oppdatering før sommerferien. Jeg skal ikke legge fra meg LCHF mens det er ferie, men jeg skal ikke måle, veie og registrere som jeg pleier. Dette blir rett og slett en skikkelig syretest på hvor god jeg er til å gjøre dette som en reell kostholdsendring og ikke bare en diett for å komme ned i vekt. Jeg er selv spent på resultatet når hverdagen kommer tilbake i midten av august en gang.

Uken har forøvrig vært som alle andre. Jeg har registrert noe mindre på LifeSum rett og slett for å forsøke å ha kontroll på inntaket uten en app. Jeg tar opp appen igjen etter sommeren, men nå må jeg forsøke å få til uten. Jeg har brukt ketostix for å se om jeg fortsatt er i ketose, og det har jeg vært foreløpig. Tenker at jeg må ha dem med meg i ferien også, så jeg kan følge med om jeg beholder ketosen eller ikke.

Jeg har fått resultatene etter at jeg var hos legen sist også. Helt superdupertopp! Selv kolesterolet er tipptopp på tross av høyt inntak av karbohydrater. Faktisk har alle kolesterolprøvene blitt lavere etter tre måneder med LCHF. Tenk det alle dere som er så redde for fett og mine blodårer!

De siste dagene har jeg spist mer karbohydrater enn vanlig. Jeg har vært mer sulten og fysen. Det kommer rett og slett av at jeg ikke har sovet nok. Derfor sov jeg halvannen time etter levering av barn i går. Neste uke er barna med besteforeldrene sine, så da kan jeg sove bort mange kg *ler*

Forøvrig er det jordbærsesong. Norske, søte, saftige nydelige jordbær. Det er verdt å gå litt over på karbohydrater for å få jordbær. Da får jeg bare holde igjen på karbohydratene på all annen mat.

Forøvrig er jeg fornøyd med uken, både hverdagen, energien og resultatene. Denne gangen ser resultatene slik ut:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
29.06.16 -1.0 +1 -2  0  +2  -2  0 0

God sommer. Jeg stikker innom og ellers ses vi i august.