Fat2fit – rusler nedover

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit – rusler nedover

Snart har jeg bare en uke igjen av kostplanen. Det betyr ikke at dietten er over og målet er nådd. Jeg håper enda å bryte en barriere og et nytt ti-tall før jul. Etter jul er det på igjen for å komme ned siste kiloene. Da planlegger jeg å komme i gang med trening igjen også.

Min PT er opptatt av å sjokke kroppen. Lure den til å slippe pga store forskjeller i matinntak. Jeg tror helt klart hun har et poeng og det er dit jeg skal. Foreløpig skal jeg holde meg på kostplanen så lenge det fungerer. Når ønsket vekt er oppnådd må jeg finne hvordan jeg skal holde vekten og fortsette å holde kostholdet. Lavkarbo med cheatday har fungert fint tidligere. Satser på at det fortsetter slik at jeg både kan spise brunost, potetgull og SJOKOLADE. På lørdager.

Jeg pleier å gå under radaren på utfordringer på Facebook, men nå slapp jeg ikke unna en svart/hvit utfordring over 7 dager. Så da kan jeg jo legge ut bildene her også

Dag 1

Dag 2

Bonusbilder tatt ut vinduet på jobb. Disse er forresten ikke i s/h. Naturen har bare sluppet fargene