Fat2fit- sult, utskeielse og fire uker

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit- sult, utskeielse og fire uker

Kostplanen er satt opp fire uker. De har gått. Har jeg klart det? Hva er resultatet? Hva nå?

Jeg har gjennomført alle fire ukene. Jeg har tilpasset kostplanen mitt liv slik som nødvendig. Siste uken har jeg vært skikkelig sulten. Jeg tolker at kroppen trenger mer enn kostplanen har satt opp. Vekten har ikke gått veldig mye ned heller.

Resultatet siste uken er kun 400gram. Total vektreduksjon er 6.9 kg. Jeg er strålende fornøyd!

Fredag hadde jeg fastedag. Det gikk greit. På kvelden, etter middag, ble det melkesjokolade på meg. Ødela jeg alt? Gikk jeg opp i vekt, falt ut av ketose og vekket sukkermonsteret? Nope. Kroppen slapp faktisk noen gram til lørdag.

Jeg starter ikke på uke 1, men skal holde meg til middagsplanene. Jeg skal kjenne litt på om jeg skal faste eller ikke. Frokost spiser jeg jo ikke uansett.

I helgen har vi jobbet videre med prosjekt TV-stue. Jeg er alvorlig lei av å rense vegg. Vi håper å kunne begynne å bruke rommet igjen på søndag.

Jeg pusser opp i bar overkropp og som de kjente bloggerne tidligere gjorde så hadde jeg tenkt å legge ut bilde. Hvorfor? For å vise at normale mennesker også pusser opp halvnaken. Men nå kjenner jeg jaggu at jeg ikke tør…