Fat2fit – uke 3 gjennomført

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit – uke 3 gjennomført

Ny uke er allerede i gang. Uke tre på kostplanen er gjennomført og jeg starter uke fire i dag. Dvs at jeg er ca halvveis på dietten i runde 1 før jul. Runde 2 starter 2 januar.

Det hele går fortsatt bra. I helgen, hele helgen, har vi hatt barnefri, så da har vi fått sove og fortsatt med oppussing av TV-stuen. Ufattelig hvor lang tid ser tar å rense vegger for tapet og lim! Vi har fortsatt et håp om å være såpass ferdig til 1 desember at vi kan se julekalenderen der nede….

Ukens resultater er lite i cm. Jeg merker at kroppen endrer seg og at jeg har bedre plass i klærne, men det er ikke allverdens utslag på målebåndet enda. Jeg mistenker at jeg har lurt meg selv ved de første målingene… men totalt har jeg mistet 6.6 kg på tre uker og er tilfreds.