Fat2fit – uke tre i gang

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit – uke tre i gang

Først en liten oppsummering. Jeg har nå brukt kostplanen i To uker. Jeg følger den ikke slavisk, men jeg følger den. I helgen spiste jeg litt lchf karameller jeg kjøpte i Spania i sommer. Det positive er at jeg fikk fart på magen ? det negative at jeg gikk mindre ned enn jeg kunne gjort.

Nå i uke tre så skal jeg faste tre dager og droppe frokost hver dag. Det siste går ikke. Jeg vil spise sammen med barna mine, men er de ikke hjemme så kan jeg både droppe frokost og faste i helgen.

To uker igjen, før jeg fortsetter men ikke helt som oppstart. Frem til jul. Litt mer liberalt i jula og så ny runde over jul til oppnådd ønsket vekt. Jeg er på vei og det er jeg stolt av!

Dato Vekt H.arm. H.lår. Midje o. Navel

29.10 0 0. 0. 0

6.11. -4 – 3,5. – 4. – 9

13.11 -5,2 – 2,5 – 5. – 9