Fat2fit – Winter is here

      Kommentarer er skrudd av for Fat2fit – Winter is here

Det har plutselig blitt vinter. Ikke overraskende i Norge og egentlig ganske fint. Sånn så det ut utenfor jobben i går:

Og så skal jeg knytte det til temaet, Fat2fit. På begynnelsen av 90-tallet var det visstnok en økning i magefett i befolkningen i den vestlige (kalde) verden. Årsaken skal være trenden med bar mage som herjet på 80-tallet. Kroppen skal være sånn innrettet at den lagrer mer fett der den ofte er kald rett og slett for å beskytte indre organer.

Om dette stemmer vet jeg ikke. Jeg har selv erfart at kroppen slipper raskere, har mer energi osv osv på sommerhalvåret, så det kan være noe i det. For sikkerhetsskyld kler jeg godt på meg:

Kun med pannebånd risikerer jeg fettkul på toppen av hodet. Noen sjanser må man ta…