Ferietid på gang

      Kommentarer er skrudd av for Ferietid på gang

Det tynnes i rekkene på trikken. Når sant skal sies er det sjeldent veldig mange ute nåe jeg går. I hvertfall de dagene jeg ikke leverer i barnehagen og derfor reiser tidlig på jobb.

Etter en periode med herlig varme har det vært kaldt i to dager. Nå er deg litt bedre igjen og ettermiddagene er meldt varmere

jeg syns virkelig ikke vi kan klage! Vi er heldige som får varme nå etter vinteren som var. Dette er egentlig perfekt: kalde og snørike vintre og varme solfylte somre. Skulle gjerne vært garantert disse svingningene. Forøvrig skjønner jeg bønder som higer etter nedbør og medfølelse i bøtter og spann sendes nordover hvor det fortsatt faller snø

I føljetongen: selfier så tok jeg noen vakre bilder i går da jeg gikk tur med en venninne… disse er ikke verst altså. Kanskje jeg må huske å alltid ta bilder ovenfra og ned?