Fitter, stronger – fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Fitter, stronger – fat2fit oppdatering

Ny kontrolldag. Alltid spennende. Hvordan har endringene gitt utslag?

I motsetning til valget i USA hvor Donald Trump gikk av med seieren, så er det ingen overraskelser her. Jeg har ikke rast ned enormt i hverken kilo eller cm. MEN jeg har gått inn noen centimeter. Enda viktigere – jeg har blitt mye sterkere.

Det er helt klart at det kan være tungt å trene enkelte kvelder. Som i kveld når Lille hadde en dårlig natt til i dag pga jeksler på gang, jeg har vært på jobb og det har generelt gått i ett i hele dag og kveld. Men nå etterpå føles det veldig godt. Føler at jeg ser bedre ut også. Her er før trening:

 

Selv om kroppen ikke har de store synlige fysiske endringene enda, så er det likevel forandringer som er verdt mye. Jeg merker at kroppen «terges» med at jeg lurer den ut og inn av ketose. Jeg kom mye kjappere inn i ketosen igjen denne gangen. Jeg spiste hk på mandag. Tirsdag kveld var ketosen på plass. Og det var ikke litt ketoner i urinen. Jeg har også blitt mye, sa jeg MYE(?) sterkere. Jeg skal ta både push-ups og sideplanke:

img_2798

Gammelt bilde. Nå klarer jeg med strake ben 😀

Da jeg startet klarte jeg 4 push-ups på strak kropp. Nesten i hvertfall. I dag tok jeg 4 x 12. Endring i løpet av halvannen uke. Sideplanke klarte jeg ca 3 på ene siden og 4-5 på andre siden. I dag tok jeg en serie på 10, 8, 8 med sideplanke. Det er da ganske rått 🙂

Jeg merker også at dette gjør godt i kroppen og humøret. Det er en av de viktigste effektene av god trening – humøret blir bedre. Jeg får renset hodet og kroppen. Så nå er vi på god vei mot SK2017 🙂

Fornøyd etter trening

Fornøyd etter trening

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
11.11.16  +1.2 –0 0 – 1 0 – 3 0 0