Fornying av hår – summerhåret 2016

      Kommentarer er skrudd av for Fornying av hår – summerhåret 2016

Sommerkroppen 2016 er nå det den er… det er sommer, jeg har kropp. Men håret. Håret! DET kan jeg ta en quickfix på 🙂

I mange år har jeg «nektet» å gå til frisør. Jeg syns rett og slett det koster for mye. Ikke at det er for dyrt i betydningen at ikke frisørene skal ta seg anstendig betalt og få en skikkelig lønn. Men jeg syns det er for mye penger. Jeg ser paradokset der, og noen vil kanskje kalle meg gnien. På sånt er jeg kanskje det… innimellom.

Men nå har jeg litt mer romslighet og har derfor vært hos frisør flere ganger siste året… siden mai 2015 (som var første gang på flere år – jeg har klippet og farget selv), så har jeg vært hos frisør totalt 4 – ja, du hørte riktig – FIRE ganger 🙂 Det er i gjennomsnitt en gang hver 3 måned, og det er jo ikke så ille.

Pinseaften skulle jeg igjen få stelt mine vakre lokker som flommer i kaskader nedover skuldrene og ryggen. Enda jeg stusset det for bare 6 uker siden (før det altså). Jeg gikk til samme salongen jeg har vært hos et par ganger, men fikk en annen frisør. Denne gangen ønsket jeg også å stripe litt.

Jeg legger ved noen vakre bilder av prosessen dere kan nyte. Forøvrig nøøøøøt jeg det å få være helt i fred (bortsett fra på sms) i et par timer. Og så koste jeg meg med Mannen og barna etterpå. Ikke dumt det 🙂