Første og andre delmål – Fat2fit oppdatering uke 10

Nok en uke har gått. Ettersom det har vært så varmt, så har jeg ikke vært særlig aktiv. Det har vært langt mer fristende å nyte sol og varme på terrassen. Vi har jo fått opp bassenget så vi har kunnet dyppe føttene også.

Det er fortsatt sol og sommer, men det er ikke spesielt varmt. Kald nordavind og 13 grader i morges. Egentlig er det helt greit med litt lavere temperaturer i dag og i morgen. I dag skal jeg nemlig gå til skolen og hente Høvdingen og et par barn til. De skal he vennegruppe. Vesla skal på danskurs for første gang. En dag det skjer mye med andre ord. I morgen skal jeg gå til helsestasjonen hvor Lille skal på seksmånederskontroll. Da får jeg to dager med mye tur. Jeg håper ryggen min liker det, for den har vært mer enn litt vond i det siste. Til og med «oppknekking» gjort av manuellterapeuten var vondt. Når ryggen «låser» seg, så stivner musklene også.

Men en varm nyhet er ukens oppdatering. Jeg er MEGET fornøyd! Jeg har nemlig nådd to delmål på kort tid. Det var ikke langt mellom dem i utgangspunktet, men det var likevel milevis mellom – i hvertfall mentalt.

Ene delmålet var å komme under vekten som kroppen min hele tiden velger å legge seg på. Nesten uansett har kroppen forsøkt å komme tilbake til denne vekten. Nå er jeg under. Og plutselig så var jeg under delmål 2 også – 10 kg ned. Nå er jeg 1/3 på vei. Det er helt fantastisk! Energien er også tipp topp, så jeg har virkelig ingenting å klage over.

Ett viktig poeng nå er at jeg gikk tom for Atkins-barer og lot være å kjøpe nye. Det tror jeg har gjort at det løsner. Selv om barene er lowcarb, så inneholder de søtning, og det tror jeg kroppen min reagerer på. I tillegg til at jeg ble avhengig av dem. Greit å droppe dem og kanskje bare spise en på lørdag.

Men her er ukens resultater.

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
08.06.16  -1.1 – 2 0 -2 -4 0 0 0

Total reduksjon på 10.7 kg og 44!! cm

Bilde fra 08.06.2016 kl. 10.52 Bilde fra 08.06.2016 kl. 10.50 #3 Bilde fra 08.06.2016 kl. 10.50 #2

1 thought on “Første og andre delmål – Fat2fit oppdatering uke 10

Comments are closed.