Forty and fabulous

      Kommentarer er skrudd av for Forty and fabulous

I går, 30 mars 2017 kl 0016 var det 40 år siden jeg ble født. Jeg ble vekket med sang, klemmer og flagg. Ettersom vi har små barn så er ikke frokost på sengen en innertier. Helt ærlig er jeg ingen fan av å spise i sengen uten barn heller…

På jobben var kontoret mitt pyntet, noe jeg syns var supertrivelig. Sjefen er en fin fyr. Han hadde forlangt at han og hans to-tre hjelpere skulle blåse opp 30 ballonger. Så onsdag ettermiddag gjorde de nettopp det. 


Torsdag er hverdag, så det var henting og bringing som vanlig. Men jeg fikk noen flotte presanger. 

En kollega mener enten jeg er som eksklusiv sjokolade og at jeg fortjener det, eller at jeg ikke er søt nok. Tror det er det første ?


Vesla hadde laget tegninger og perlet til meg. Og så fikk jeg denne:


Jeg er ikke spesielt jålete, men denne syns jeg er lekker ?

I dag blir Høvdingen 10 år, så det er bare å trekke pusten før barnebursdag i morgen og en liten markering med familien på søndag