Fra plantasjen og til bakekone

      1 kommentar til Fra plantasjen og til bakekone

Vi skal ha dugnad i gaten i helgen. Det skal bli fint og pyntet og stelt til 17. mai og sommeren. Jeg fikk da lyst til å handle sommerblomster på plantasjen og plante. Heldigvis sjekket jeg værmeldingen i går, for det er meldt kjølig og kaldt de neste par tre nettene. Helt ned i -1 natt til i morgen. Det er ikke noe å sette ut sommerblomster i.

Jeg gikk derfra heller over på å leke baker. I dag har jeg bakt Ingers sunne lavkarbobrød. Har rukket å smake på det og det var skikkelig NAM. Det ble litt for mye salt for min smak, men det kan jeg jo bare huske på neste gang. I følge lifesum så er det 1.6 gram karbohydrat i hver skive. Det kan jeg leve med.

Jeg laget også Kokosboller. Kokosmassen smaker fortreffelig. Jeg mangler å ha på sjokolade og smake på det endelige resultatet. Men det så sånn ut i prosessen.

 

Nå kan helgen og dugnaden bare komme. Kokosbollene holder heldigvis lenge og det er bra, for neste helg har Mannen bursdag, så da blir det sikkert høykarbokake. Greit å ha noe jeg kan spise. Har funnet oppskrift på lavkarbo brownie jeg har tenkt å teste. Og vaniljefudge.

One thought on “Fra plantasjen og til bakekone

  1. Pingback: Reinkalvria – Verdtålese

Comments are closed.