Fra xxxl til medium – Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Fra xxxl til medium – Fat2fit oppdatering

Fra stor til liten. Kvapsete til fast. Jeg kjenner nå muskler i både ben og armer. Størrelsen krymper, klærne er for store. Jeg må handle meg nye klær! Jeg må ut og kjøpe julekjole(r)!

Jeg har i mange år hatet å måtte kjøpe spesielt bukser. Jeg har den svært kvinnelige formen med smal midje og brede bak, dvs. jeg har nå vært så stor at jeg har vært bred både foran og bak og på siden. Det er jeg ikke lenger! Hurra!

Det betyr at jeg må begynne å tenke på å handle nye klær.

*kikker i lommeboken* DYYYYPT ned i lommeboken….

….

….

Det må visst vente litt. Ganske tomt der. Meeen jeg har så jeg klarer meg. Jeg har noen klær fra dengang jeg sist brukte de klesstørrelsene jeg bruker nå. Endelig får jeg dem på meg igjen. Jeg kan gi bort en god del også. Jeg har gått fra XXXL på det største og nå får jeg på meg medium! Altså. Hva skal jeg si? Hurra?! Jeg kjøpte meg ny bukse. Den er akkurat pittelitt for snau egentlig, men jeg får den igjen og neste uke kanskje den passer? Den er 10 – TI !!!!! – størrelser mindre enn hva de største buksene mine var.

Jeg lar det egentlig være med det, gleder meg til å handle før julebord og julefeiring. Her er ukens resultater:

Dato Vekt Lår Rumpe Hofte Midje Bryst Rygg Overarm
19.10.16  – 0.6  – 1 – 1 0 0 0 0 0