From fat2fit – ny start

      Kommentarer er skrudd av for From fat2fit – ny start

Sommeren er helt klart over. Høsten banker på, om enn forsiktig foreløpig. Da er det på tide å ta tak igjen.

Først og fremst må jeg melde om at jeg ikke la på meg noe i sommer. Vektmessig var jeg helt stabil uten å være spesielt hysterisk eller nøye. Jeg spiste litt brød, en pizza og is. Men jeg kjente på kroppen når jeg måtte slutte og i all hovedsak spiste jeg som jeg vet at kroppen liker best.

Med stabil vekt gjennom ferien tenker jeg at jeg har klart å finne min vei. Men nå skal jeg kvitte meg med siste vekten. Jeg er derfor strengere enn på stabilisering og så får vi se om det blir resultater av det. Ingen endringer å melde om etter første uke.

Når alt dette om kost er sagt, må jeg legge til at jeg ikke har fått trent heller. Satser på full fart med planlagt trening igjen ila kort tid. Foreløpig utgjør litt skifte av møbler hos barna ganske mye trening i seg selv.