Godt vi har noe å gjøre….

      Kommentarer er skrudd av for Godt vi har noe å gjøre….

Lediggang er roten til alt ondt sies det. Tre barn og hus med moderniseringsbehov gir ikke mye tid til å kjede seg

Vi har vært utrolig bortskjemte med at mine foreldre koser seg med å ha barna på besøk et par netter hver måned, Gjerne en hel helg hver måned. Men nå har de vært plaget med alvorlig sykdom og sykehusinnleggelser i 6 uker. Det i seg selv har vært ganske belastende på oss alle, og selvsagt mest på de som har vært innlagt. Men vi merker godt at vi ikke har hatt vår vante frihelg på lenge. Vi kommer helt sikkert til å sette enda mer pris på frihelgen neste gang.

Fordelen er jo at vi får tilbragt masse tid med barna og kost oss med dem. Det er svært få kjedelige øyeblikk, om noen. Egentlig savner jeg å være alene. Kjede meg litt. Kjenne at jeg savner mannen. Barna. Rot og lyd og mas. Jeg savner å savne.

Men all den tid jeg ikke har tid til å savne, så har vi mer enn nok å finne på. Vi har fortsatt flere prosjekter i huset, selv om det begynner å nærme seg en slutt. Etterhvert. VI har ryddet frem det meste av treningsrommet. Det kan brukes. Så snart Lille ikke sover i naborommet og vil vekkes av at vi bruker det om kvelden. Fredag var mannen ute og kjøpte bokhyller, nå blir det ett steg videre i å få orden i heimen

Nydelig vær på søndag, så vi fikk ruslet en tur. Kirkegården er vakker også i november – selv uten snø:

img_3242

Black Friday (når vi snakker om amerikanske tradisjoner som handelsstanden omfavner og sprer ut til kjøpekåte nordmenn):

img_3235

Min treningsansvarlige mente jeg er hekta 🙂

Ha en god uke folkens. Her går det i ett til og med fredag.